Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !joi, 22 decembrie 2016

Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii.-Nicolae Iorga

Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii. Colind (Radu Gyr) A venit si-aici Craciunul Sa ne mangaie surghiunul Cade alba nea Peste viata mea Peste suflet ninge Cade alba nea Peste viata mea Care-aici se stinge. Steaua prinde sa luceasca Peste ieslea-mparateasca Si din nou trei magi Varsa din desagi Smirna si tamaie Ingerii de sus Magilor le-a pus Cerul sub calcaie. Lumea-n cantec se desteapta Pe Mesia Il asteapta Zambete ceresti Intra pe feresti Si in orice casa Si in orice gand Arde tremurand Cate-o stea sfioasa. Numai temnita posaca A-mpietrit sub promoroaca Stam in bezna grea Pentru noi nu-i stea Cerul nu s-aprinde Ingerii grabiti Pentru osanditi Nu aduc colinde. Tremura albastre stele Peste lacrimile mele Dumnezeu de sus In inimi ne-a pus Numai lacrimi grele Dumnezeu de sus In inimi ne-a pus Palpairi de stele. Maica Domnului Curata Ad-o veste minunata Infloreste-n prag Zambetul Tau drag Ca o zi cu soare Zambetul Tau drag Il asteapta-n prag Cei din inchisoare. Peste fericiri apuse Pune mila Ta Iisuse Cei din inchisori Te asteapta-n zori Pieptul lor suspina Cei din inchisori Te asteapta-n zori Sa le-aduci lumina. O, Iisuse Imparate Iarta lacrimi si pacate Vin de-alin usor Ranile ce dor Cerul ni-l descuie Noi te-om astepta Caci pe crucea Ta Stam batuti in cuie „Speranţa şi răbdarea s-au alăturat, Iar greutăţile le-am suportat. Că dacă nu ar fi fost aşa Viaţa mea se termina. Cu toate că mulţi ani s-au adunat Şi prin multe locuri am umblat, Numai cu răbdare am câştigat Şi cu speranţa care m-a ajutat. De aceea pot spune la orişicare Răbdare, răbdare, cât mai multă răbdare, Iar speranţa să nu lipsească Că ea e mană cerească“ (Simion Gârlea)