Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !miercuri, 14 decembrie 2016

Dansează viaţa -“ muzică și poezie “-

Calitatea vietii pe care o traim se reflecta si in calitatea bucuriei , mi-am amintit un cuvant de la Nae Ionescu, care zicea ca “vezi ce esti, nu vezi ce este“. Cu cat esti mai plin de Frumusete, cu atat vezi mai multa frumusete. Cu cat esti mai plin de Sens, cu atat descoperi mai multe sensuri. Cu cat esti mai plin de Intelepciune, intelegi mai mult din ceea ce vezi. Cu cat esti mai luminos, vezi mai multa lumina in jur. Si atunci vedem ca ceea ce suntem noi se reflecta in afara, si in felul acesta, prin proiectia noastra in afara, reusim sa vedem frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.