Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !joi, 4 august 2011

Pilda lui Iov

      Una dintre invataturile Cartii lui Iov este ca Dumnezeu nu este pricinuitorul relelor care se abat asupra lui Iov si,dincolo de el defapt asupra oamenilor.De-a lungul intregii carti,Iov cugeta la Dumnezeu si socoteste ca tot ce i se intampla e de la Dumnezeu
(cu acordul Lui)dar nu-L invinuieste pentru raul abatut asupra sa,nu se indoieste de dreptatea si bunatatea Lui si nu se rascoala impotriva Sa .
      Vedem ca Iov Il socoteste pe Dumnezeu Datatorul a tot binele de care a avut parte mai inainte.Cu tot necazul,el staruie in multumire si socoteste firesc ca toate cele primite in dar ,fara nici o vrednicie din partea lui sa-i fie luate fara sa i se dea socoteala:
 Gol am iesit din pantecele maicii mele si gol ma voi intoarce in pamant! Domnul a dat
Domnul a luat;fie numele Domnului binecuvantat!(Iov1,21)
,,N-ai primit oare de la El atatea bunatari fara sa le mereti?Primeste,dar,de la El si suferintele pe care nu le meriti.