Motto

Sacrificiul sacrificiilor e acela de a suferi si a muri pentru pacatele pe care nu le-am comis( ele nu sunt in Mine ) dar Le-am asumat si asta numai Iisus Hristos a facut !
Să biruiesc lipsa de măsură a răului printr-o iubire şi un bine fără măsură pentru că nimic nu dăinuie în afara iubirii !
Textele ce le pun la dispoziţia cititorului nu au intenţia să ofere răspunsuri finale,oferirea lor este parte a unui proces continuu de căutare,atât a mea cât şi a voastră.
Dumnezeu să vă binecuvinteze !luni, 24 februarie 2014

Blaise Pascal

                           Blaise Pascal

   a fost una dintre cele mai strălucite inteligenţe ce a existat vreodată. În cartea sa " O scurtă istorie a vieţii lui Iisus Hristos ,, el a scris : ,, Pe 23 noiembrie 1654 ,la miezul nopţii, Iisus mi-a vorbit, zicându-mi : <Blaise, Mă gândeam la tine în timpul agoniei Mele >"
   Această experienţă l-a făcut pe Blaise să se convertească. Ea a făcut răstignirea personală pentru el .       Iisus a pătimit ,a murit, a fost îngropat şi a înviat din nou nu pentru umanitate în general ,ci pentru fiecare dintre noi personal. Când vom înţelege şi vom accepta acest lucru, întreaga noastră viaţă se va schimba.